Contact
Back to Job Opportunities

Operationeel Medewerker

Job description

Als Operationeel Medewerker (Rigger) bestaan je werkzaamheden o.a. uit het veilig aanslaan en begeleiden van gecompliceerde lasten met behulp van handhijsmiddelen, het assisteren bij kranen en het verzorgen van klein onderhoud hieraan. Tevens ben je inzetbaar voor allerlei voorkomende werkzaamheden op transportgebied.

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je, bij gebleken geschiktheid, diverse mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan doorstroom als kraanmachinist, voorman of uitvoerder. Dit kan zowel binnen de Benelux als ook op onze internationale projecten wereldwijd.

Key skills

Wij zoeken kandidaten die van aanpakken weten. Je bent enthousiast, betrokken, zelfstandig, flexibel, collegiaal en je hebt technisch inzicht.

Education & experience

Voor deze afwisselende functie zoeken wij kandidaten op VMBO-niveau die affiniteit hebben met elektrotechniek en hydrauliek en bij voorkeur in het bezit zijn van VCA (VOL), rijbewijs C, heftruckcertificaat en/of hoogwerker certificaat. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je de beschikking over eigen vervoer. Veilig werken stel je als absolute prioriteit en je stelt je flexibel op ten aanzien van werktijden. Tevens beheers je de Nederlandse en in basis Engelse taal (Duits is een pré).

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies. Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen. Onze dienstverlening omvat: • Complexe hijsprojecten • Complexe transportprojecten • Shutdown Management • Sitewide construction services • Modulaire constructie • Factory to Foundation projecten • Rapid response • Herplaatsen en demonteren van installaties • Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.

Location

Geleen

Publication date

17.04.2018

Contact person

Jacqueline van van Ast

Apply