Contact
Back to Job Opportunities

Job detail

Operations Manager

Open

Job description

Als Operations Manager ben je binnen Mammoet Nederland regionaal verantwoordelijk voor het op capaciteit en efficiënt inplannen van personeel en materieel, maar ook het uitbesteden of inhuren van diensten bij externe bedrijven. Daarnaast stem je samen met de overige vestigingen de meest efficiënte inzet van resources in Nederland en België af in korte en lange termijnplanningen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, leiding en ontwikkeling van de planners en de medewerkers in de regionale uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor betrokken klanten en medewerkers van alle disciplines. Daarbij handel je klachten en/of verbetervoorstellen af en borg je de informatieverstrekking aangaande de uitvoering van het project of werk om zo een veilige en kwalitatief goede dienstverlening te borgen.

Reports to

Branch Manager

Key skills

In deze functie is het een must dat je beschikt over een helikopterview, dat je stressbestendig bent en om kunt gaan in een omgeving die continu aan veranderingen onderhevig kan zijn. Verder ben je gedreven, besluitvaardig en communicatief/sociaal vaardig. Je bent uitstekend in staat de medewerkers te coachen, te faciliteren en te motiveren. Je hebt een talent voor het vooruitziend coördineren van operationele activiteiten, maar ook een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Kennis van mobiele kranen en rupskranen evenals de transportlogistiek en wet en regelgeving zijn een pré. Daarnaast kun je uitstekend onder tijdsdruk werken en toon je flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Bereikbaarheid buiten kantooruren is een vast gegeven binnen deze functie die je afwisselt met de planning. Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en bent accuraat in de uitvoering van je werkzaamheden

Education & experience

Je hebt HBO-niveau logistiek of MBO niveau met aantoonbare HBO werkervaring en affiniteit met logistiek en planning. Je beschikt over uitstekende commerciële en analytische vaardigheden, aangevuld met een goed gevoel voor sociale relaties. Je beheerst Engels en Duits in woord en geschrift en ervaring met SAP is een pre.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het efficiënter maken van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en buiten bedrijf stellen van grote en zware constructies. Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele techniek, elektriciteitsopwekking en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Aspecten zoals moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen. Onze dienstverlening omvat: • Complexe hijs- en transportprojecten • Hijsen, transport en installatie van modulaire constructies • "Factory-to-foundation" projecten • Logistieke ondersteuning van onderhoudsstops • Berging en wrakopruiming • Decommissioning van onshore en offshore installaties • Wereldwijde handel in nieuw en gebruikt materieel Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de unieke mogelijkheden en het modernste materieel. Maar ons huidige bedrijf is vooral gebouwd op basis van het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Hun vertrouwen in ons inspireert elke dag 5.000 Mammoet professionals om hun werk zo goed mogelijk te doen en een positieve bijdrage te maken aan projecten in de hele wereld.

Location

Hoogvliet

Publication date

01.05.2018

31.12.2018

Contact person

Mathijs Beukema

Apply