Contact

Kraanmachinisten gezocht! Standplaats Hoogvliet

Open

Job description

Wij zijn op zoek naar ervaren kraanmachinisten, eventueel ook op freelance of ZZP basis, voor onze mobiele telescoopkranen en mobiele torenkranen. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden met diverse mobiele telescoopkranen (30 tot 130 ton) en mobiele torenkranen (tot en met 60 meter gieklengte). Tevens verricht je klein onderhoud aan de kraan en de hulpmaterialen.

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met de volgende karaktereigenschappen en vaardigheden:
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Flexibele werkhouding;
- Nauwkeurige en verantwoordelijke werkinstelling;
- Goede sociale en contactuele eigenschappen;
- Probleem oplossend vermogen.

Education & experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten op VMBO-niveau richting Techniek, in bezit van een erkend deskundigheidsbewijs (TCVT – MMK/MTK) en rijbewijs C en bij voorkeur E bij C. Je bent in het bezit bent van minimaal VCA Basis. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring met meerdere kraantypes. Veilig werken stel je als absolute prioriteit.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.


Publication date

14.01.2019

Contact person

Tessa Ledda

Apply